Online maagband operatie


 


Een slechte beheersing van emoties is een van de voornaamste oorzaken van gewichtstoename, in een samenleving waarin stress gewoon is,  en waarin voedsel in grote hoeveelheden beschikbaar is en wordt gebruikt om stress tegen te gaan.


Heb je belemmeringen of angsten ? Heb je wel eens negatieve gevoelens en belemmeren die ?  Of voel je je niet goed genoeg, ben je bang om te falen en doe je eigenlijk niet echt wat je werkelijk zou willen?

Dan zou dat wel eens de reden kunnen zijn waardoor je niet afvalt en moet je aanschuiven bij deze online seminar (oftewel webinar) Online maagband operatie  Op Maandag 20 februari om 19.00 uur gaan we dit doen en ga ik je uitleggen hoe die gevoelens van onzekerheid, angsten, negativiteit, misschien zelfs wel depressieve gevoelens je gewichtverlies tegenhouden en hoe je dat kan veranderen. 

Mijn naam is Nico Jacobs eigenaar van gewichtmeester.nl en ik coach  bij afvallen en ik help  mensen succesvol van hun belemmeringen af. In 2016 hielp ik bijvoorbeeld iemand van een eetstoornis af , ben ik te zien op 101tv van BNN en laatst nog bij de Youtuber van 'gewoon Thomas ' waarin ik demonstreerde dat verandering echt wel heel snel kan gaan.

De reden waarom ik daar zo gepassioneerd over ben, is omdat ik het zelf ook heb ervaren. Ik heb diabetis type I en daar was ik verdrietig,  angstig en  boos over  maar in een paar sessies raakte ik daarvan bevrijd. Ik weet  precies hoe het werkt en help nu anderen daar mee.

En dat kan ook bij jou. Het is eigenlijk heel simpel alleen je moet wel weten hoe. Dat wil ik je graag uitleggen in een gratis webinar zodat je meteen na dit webinar ermee aan de slag kan gaan en het kan gaan toepassen.

Je ontdekt bijvoorbeeld:


1.    Waarom diëten niet werken

2.    Hoe je van afvallen naar opvallen gaat

3.    Wat gewichtverliezende activiteiten zijn

4.    Meer manieren voor omgang met trek

5.    Wat het succesgeheim is van de Virtuele maagband

6.    Welke 4 tips ik gebruikte naar snelle en ook blijvende verandering…

7.    En uiteraard nog veel meer :-)Lijkt je dat wat? Meld je dan hier aan om mee te doen Online maagband operatie.


De plaatsen zijn beperkt en er kunnen er maar 100 meedoen vanwege de software en dit bericht gaat naar duizenden mensen. Op maandag  20 februari om 19.00 gaan we dit webinar doen.


Reacties van anderen waarom zij kozen voor gewichtmeester.nl ;


- Snelle reacties op vragen

- Geen lange wachttijden

- Unieke methode

- De veiligste

- 100% aandacht

- Houdt praktijk bij de grootse hypnose opleider van Nederland


TAG mensen waarvan je denkt dat ze dit webinar zouden moeten volgen of deel dit bericht :-)Hartelijke groet en tot snel, 

Nico Jacobs