Ik heb een belemmeringHet Oranje Band Programma
is het meest gekozen programma dat in samenwerking met jou zorgt voor het optimaal trainen van jouw brein zodat definitieve verandering plaatsvindt in jouw denkpatroon!

Net zoals in het gele band programma wordt je in staat om te luisteren naar je lichaam waardoor je signalen herkend om bewuster te gaan eten. Je brein leert nieuwe denkpatronen en hoewel dit geen dieet is blijft inspanning van jou kant nodig maar door de Martial Mind sessies gaat dit leren een stuk makkelijker!

Daarnaast gaat dit programma  verder dan enkel alleen voedingsadviezen en aanleren van nieuwe denkgewoonten want:

- je helpt jezelf van je belemmering af
- je krijgt informatie van je eigen lichaam
- je leert meer doorzettingsvermogen 
- Je bent in controle
- je krijgt meer zelfvertrouwen
- je leert doelen stellen en hoe deze ook te bereiken

Hoe communiceert het brein met je lichaam?

Door het identificeren van complexe boodschappermoleculen, de neuropeptiden, hebben onderzoekers als Candice Pert vele wegen ontdekt waar langs lichaam en geest met elkaar communiceren. Als we kijken naar onbewust niveau dan zijn het de instinctieve reacties of aangeboren handelingspatronen die alle dieren inclusief mensen gebruiken om hun overlevingskansen te vergroten. Deze instinctieve oplossingen zijn als het ware vooraf ingestelde programma’s die al onze primaire biologische reacties (eten, rusten, voortplanting en verdediging) sturen. (bron: De tijger ontwaakt – Peter A. Levine)
Een bepaalde gebeurtenis kan een dergelijke instinctieve oplossing veroorzaken en er ontstaat een onbewust automatisch programma die zorgt voor onwenselijke gedachten die je in het dagelijks leven belemmeren.

Voor wie is het?

Dit programma is uitermate geschikt voor jojo-ers maar vooral bedoeld voor mensen die een snoepverslaving hebben en/of verkeerde eetkeuzes maken, of voor mensen die weten wat de mogelijkheden zijn van Martial Mind Therapy en hun automatisch programma willen veranderen. (kijk eens op http://www.thechronicle.com.au/news/aussie-man-who-lost-200kg-says-hypnotherapy-saved-/2456492/  en zie wat hypnotherapie in combinatie met medische begeleiding en sporten kan realiseren)

Het Oranje Band Programma bestaat uit 3 sessies van 60 tot 90 minuten met ongeveer 1-2 weken daartussen. Het programma helpt je inzicht te krijgen in je eigen voedingspatroon, opsporen van onbewuste automatische programma’s en anders te gaan denken over voeding en gewicht verliezen. Daarnaast leer je te luisteren naar wat je lichaam van jou wil. Het resultaat zal zijn dat je na dit programma in staat bent om ca. 5-10 kg gewicht te verliezen.

Wordt geen jojo-er!

Diëten, afslankmiddelen, boeken, trainingvideo’s en afslankgoeroes kosten bij elkaar al gauw een fortuin als je ziet hoeveel je op jaarbasis hieraan uitgeeft. Daarbij bestaat de kans dat als je er mee stopt je direct weer in gewicht aankomt. Kies daarom om de onbewuste automatische programma’s te veranderen. 

Stuur nu een mail naar info@gewichtmeester.nl of bel 06 - 37290304 voor een afspraak