Ik wil gecoacht worden

De Combinatie van de Gele en Oranje band samen gekoppeld aan het succesvolle  ' ik verander wel ' programma zorgt er voor dat de belemmeringen worden aangepakt waardoor de weg vrij is om het afvaltraject in te gaan; de virtuele oftewel de hypnotische maagband.

Wat is het verschil tussen een operatieve  en een hypnotisch aangebrachte maagband?


De maagband is een hol siliconenbandje dat net onder de slokdarm om het bovenste deel van de maag wordt geplaatst. Deze band zorgt ervoor dat de maag in twee, met elkaar in verbinding staande, delen wordt verdeeld.

In het bovenste deel van de maag wordt de voeding verzameld en heeft een inhoud van ongeveer 20 ml, wat voor een snelle verzadiging zorgt. Het doel van de operatie is dat deze mini-maag een snel verzadigingsgevoel geeft waardoor minder wordt gegeten en gewicht verliezen op een verantwoorde wijze gebeurt.(bron - Maasstadziekenhuis)

Het Virtuele Mini - Maag Programma  Groene Band is een 28 dagen durend programma dat in samenwerking met jou zorgt voor een permanente verandering en nieuwe denkgewoonten creëert!
Hoewel dit geen dieet is blijft inspanning van jou kant nodig maar door de Martial Mind sessies gaat het wel makkelijker! Je mind kent niet het verschil tussen een operatieve(= dus een echte) en een virtuele (= verbeelde) maagband.
Daarnaast gaat dit programma gaat verder dan enkel alleen een maagband want :

- Geen nadelige gevolgen van een "echte maagband operatie"
- Je leert bewust te eten
- Je leert controle te krijgen over je portie grootte
- Je leert omgaan met emotie eten
- Je leert het ontstaan van je overgewicht te neutraliseren

Jouw investering!
- Wil jij je 100% gemotiveerde inzetten om blijvende verandering stap voor stap te maken?
- Kun jij je heel makkelijk inbeelden hoe je nieuwe leven eruit zou moeten zien?
- Ben je bereid te geloven dat je na dit programma gaat genieten van je nieuwe leven als natuurlijk slank persoon met gezondheidswinst?

Mijn garantie?
Niemand kan je 100% succes beloven ook ik niet. Maar hoeveel geld heb je in je leven al uitgegeven aan diëten, maaltijdvervangers, pillen, poeders... zonder blijvend resultaat omdat de denkgewoonten niet worden aangepakt. Ook dokters kunnen niets garanderen of een operatie wel of niet slaagt maar ik kan je wel beloven dat ik er ALLES aan zal doen om jou te helpen slagen! Mocht blijken dat Martial Mind Therapy niet jou ding is en je beslist om het programma niet te doen is dat helemaal aan jou en ben je mij niets verschuldigd, buiten deze sessie dan.

Voor wie is het?
Dit programma is vooral bedoeld voor mensen die +/- 15 kilo of meer gewicht willen verliezen, niet voor mensen die af en toe snoepen of zo nu en dan verkeerde eetkeuzes maken. Het Virtuele Mini - Maag Programma bestaat uit 4 sessies van 60 minuten met ongeveer een week daartussen. Het programma helpt je om los te komen van oude patronen, anders te gaan denken over voeding en gewicht te verliezen op een gezonde en veilige manier. Je krijgt een Mp3 mee als ondersteuning om elke dag te beluisteren. Op die manier train je je onbewuste elke dag opnieuw om de nodige veranderingen door te voeren
Dit is al 2 jaar het meest succesvolle programma in Amerika, canada, Australië en Engeland en nu ook beschikbaar in België en Nederland.

Wat kost het?
Een normale maagband operatie kost al gauw tussen de €5000,- en €7000,- daarbij bestaat het risico op ontstekingen, koorts of ergere complicaties! Kies daarom voor een veiligere en goedkopere optie : de Virtuele Mini - Maag . Klik hier voor het ' ik  verander wel ' programma