Ik verander wel


 


Een slechte beheersing van emoties is een van de voornaamste oorzaken van gewichtstoename, in een samenleving waarin stress gewoon is,  en waarin voedsel in grote hoeveelheden beschikbaar is en wordt gebruikt om stress tegen te gaan.


Heb je belemmeringen of angsten ? Heb je wel eens negatieve gevoelens en belemmeren die ?  Of voel je je niet goed genoeg, ben je bang om te falen en doe je eigenlijk niet echt wat je werkelijk zou willen?

Dan zou dat wel eens de reden kunnen zijn waardoor je niet afvalt en moet jeje aan melden bij  de gratis tips per mail wanneer je je hier  aan meldt  Dan ga ik je uitleggen hoe die gevoelens van onzekerheid, angsten, negativiteit, misschien zelfs wel depressieve gevoelens je gewichtverlies tegenhouden en hoe je dat kan veranderen. 

Mijn naam is Nico Jacobs eigenaar van gewichtmeester.nl en ik coach bij afvallen en ik help  mensen succesvol van hun belemmeringen af. In 2016 hielp ik bijvoorbeeld iemand van een eetstoornis af , ben ik te zien op 101tv van BNN en laatst nog bij de Youtuber van 'gewoon Thomas ' waarin ik demonstreerde dat verandering echt wel heel snel kan gaan.

De reden waarom ik daar zo gepassioneerd over ben, is omdat ik het zelf ook heb ervaren. Ik heb diabetis type I en daar was ik verdrietig,  angstig en  boos over  maar in een paar sessies raakte ik daarvan bevrijd. Ik weet  precies hoe het werkt en help nu anderen daar mee.

En dat kan ook bij jou. Het is eigenlijk heel simpel alleen je moet wel weten hoe. Dat wil ik je graag uitleggen in een aantal gratis mails en  je ontvangt ook het gratis e-book van Specialist Bianca L'abee zodat je meteen erna  ermee aan de slag kan gaan en het kan gaan toepassen.

Je ontdekt bijvoorbeeld:


1.    Waarom diëten niet werken

2.    Hoe je van afvallen naar opvallen gaat

3.    Wat gewichtverliezende activiteiten zijn

4.    Meer manieren voor omgang met trek

5.    Wat het succesgeheim is van de Virtuele maagband

6.    En uiteraard nog veel meer :-)


Direct al meedoen? Meld je dan hier aan  en schrijf je in


Reacties van anderen waarom zij kozen voor  gewichtmeester.nl en het programma ' ik verander wel ' 


- Snelle reacties op vragen

- Geen lange wachttijden

- Unieke methode

- De veiligste

- 100% aandacht

- Houdt praktijk bij de grootse hypnose opleider van Nederland


Hartelijke groet en tot snel, 

Nico Jacobs