Ik snoep af en toe

Het Gele Band Programma is een 28 dagen durend programma dat in samenwerking met jou zorgt voor het trainen van jouw brein zodat verandering plaatsvindt in jouw denkpatroon!
Het stelt je in staat om te luisteren naar je lichaam waardoor je signalen krijgt om bewuster te gaan eten. Je brein leert nieuwe denkpatronen en door de Martial Mind sessies gaat het  leren een stuk makkelijker!
Daarnaast gaat dit programma  verder dan enkel alleen voedingsadviezen want :

- je krijgt informatie van je eigen lichaam
- Je traint je brein om je denkgewoonten te gaan veranderen
- Je krijgt meer controle

Hoe leert je brein?
de laatste tien jaar hebben neurowetenschappers belangrijke inzichten verworven in het leerproces van mensen. Kennis van die ontdekkingen strekt zeker tot je voordeel.
Eén van de belangrijkste ontdekkingen is de rekbaarheid van onze hersenen. Onder invloed van je ervaringen, gedachten en emoties veranderen je hersenen voortdurend. Ons brein bevat ongeveer honderd miljard hersencellen, neuronen genaamd. Als een neuron een impuls doorgeeft aan een ander neuron noemt men dat vuren. Een gedachte is een specifiek patroon van duizenden simultaan vurende neuronen. Als een patroon van gelijktijdig vurende neuronen vaak herhaald wordt, maken de hersencellen steeds meer onderlinge verbindingen. Er ontstaat een neuraal netwerk: een herinnering, geleerd feit of overtuiging. Door middel van neuro peptiden communiceert je brein met het lichaam. Hoe sterker de verbinding tussen de hersencellen en hoe uitgebreider het verbindende neurale netwerk, des te makkelijker wordt de herinnering of overtuiging geactiveerd. kijk voor meer info op http://golewe.co-learning.net/succesvol-leren-en-werken/hoe-leert-je-brein.

Voor wie is het 
Dit programma is vooral bedoeld voor mensen die +/- 5 kilo  gewicht willen verliezen, voor mensen die af en toe snoepen of zo nu en dan verkeerde eetkeuzes maken, of voor mensen die gewoon kennis willen maken met Martial Mind Therapy .

Het Gele Band Programma bestaat uit 2 sessies van 60 minuten met ongeveer 4 weken daartussen. Het programma helpt je inzicht te krijgen in je eigen voedingspatroon, anders te gaan denken over voeding en gewicht verliezen en te luisteren naar wat je lichaam van jou wil.

Een dieet of afslankmiddelen kosten bij elkaar al gauw een fortuin als je ziet hoeveel je op jaarbasis hieraan uitgeeft. Daarbij bestaat de kans dat als je stopt je direct weer in gewicht aankomt. Kies daarom voor een goedkopere optie en pak eerst het denken aan : IMR (ideomotorisch response) .
deze valt onder het Gele Band Programma en de standaard prijs voor 2 sessies is €396,00 incl. btw

Stuur vandaag nog een mail naar info@gewichtmeester.nl of bel nu 06 - 37290304 voor een afspraak