Werkwijze

Gewichtbeheersing door gedragsverandering met de drie G's.

In de psychologie wordt gesproken over de G-theorie of G-schema; Gebeurtenis-gevoel-gedachte-gedrag-gevolg. Denken+voelen=gedrag (iemand ziet een zak chips en denkt, hė een zak chips! Vervolgens wordt er iets gevoeld van trek -of zin in- gevoel en daarna uit zich dit in gedrag door de zak chips te pakken en op te eten. Als we die middelste 3 aanpakken verandert het gevolg.

Denkgewoonten zijn manieren van denken met een bepaald thema. Je bent gewend zo te denken . Je hebt het al zo vaak “gedacht” dat het een gewoonte is en deze gedachte zit dan ook vastgeroest in je denkpatroon.

De meeste afslankcoaches nemen hiervoor 4 tot 8 weken voor om je te begeleiden bij je nieuwe denkgewoonten en hiervoor zul je ook heel actief je best voor moeten doen.

Bij de 3G-methode gaan we deze denkgewoonten direct veranderen. Dit gebeurd al tijdens het 1e gesprek. Dit doen we door je in de “Martiale staat” van denken te brengen;Martial Mind, de mindset die Aikidoka’s hebben in een training. Na 1 week merk je al het verschil. Tijdens de begeleiding bespreken we je verandering, en wordt je gewogen en gemeten.