Maak je gewicht meester

Download hier het gratis E-book 'ik verander wel ' 

De Meeste mensen die een traditioneel dieet volgen , zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn. Maar zodra ze met dat dieet stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voordat ze aan het dieet begonnen. Er wordt geschat dat 95% van alle mensen die diëten, deze cyclus meemaken.

De meeste diëten bevatten een vorm van het niet of minder eten van voedsel en voor sommige diëten moet je calorieën of punten tellen. Maar bij elk dieet wordt de mind (=geest) geprogrammeerd om aan eten te denken. Dus wanneer iemand met een dieet stopt, zal diegene ontdekken dat hij nog meer aan eten denkt dan daarvoor!

En wanneer je troost-eten stopt of andere maaltijden eet dan de rest van het gezin, gebeuren er drie dingen: het brein vecht ertegen, het lichaam vecht ertegen en de dagelijkse omgeving vecht ertegen.

Hoe vaak hoor je niet over mensen die elke maandag na het diner tegen zichzelf zeggen: "En nu stop ik met eten, vanaf nu alleen nog maar salade."Deze goede bedoelingen storten natuurlijk snel in elkaar en daarna is het terug naar af.....opnieuw moedeloos!
Aangezien de meeste eetgewoonten diep zijn geworteld in het onbewuste, zal het eindresultaat hetzelfde blijven en telkens dezelfde omstandigheden beheersen.

Jezelf bewust iets ontzeggen kan vaak je zin in dat specifieke ding vergroten, en een beetje minder eten dan we nodig hebben - maar wel alles eten waar we zin in hebben - kan werkelijk tot gewichtverlies leiden. Je favoriete eten volledig uitbannen is een slecht idee, maar verminderen en variëren is realiseerbaar en wel vol te houden.

Iedereen weet dat minder eten en meer sporten zal leiden tot een betere lichaamsbouw, je fitter zal maken en je meer gezondheidswinst zal opleveren. Het programma  'ik verander wel gebruikt technieken om je gedachten te beheersen en zijn absoluut geen diëten.Ze laten je toe om nieuwe gewoontes aan te leren die je kunt volhouden; er is geen ontbering en dus ben je bevrijd van het constant moeten denken aan eten, je eet bewust en bent in staat om te luisteren naar wat je maag je vertelt. Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies - zonder dieet.